Movies & TV,  Weekend

Frukost på sängen och tips på feelgood-serier

Jag vaknade klockan nio i morse och kände mig för första gången på flera dagar någorlunda utvilad. Det känns som att mitt immunförsvar kämpat med att hålla kroppen frisk senaste tiden. Jag har haft förkylningsymptom till och från i ett en vecka nu men inget bryter ut så det är nog dags att boosta hälsotillståndet ordentligt så att kroppen får extra kraft. Eller så ber jag en hostig unge nysa mig i ansiktet så att jag blir sjuk på riktigt och sedan kan bli helt frisk. Jag vet inte riktigt vad som är mest effektivt?

Min söndag började med frukostbricka i sängen och här har jag befunnit mig sedan dess. Jag började titta på Nobody wants this igår och har fastnat totalt. Nu är jag halvvägs in och skrattade rakt ut åt scenen i sexshopen – ni som sett det vet vad jag menar. Om du inte sett Nobody wants this redan och vill varva true crime-dokumentärer med en feelgood-serie, kan jag verkligen rekommendera den. Det är inte för intet som en fick fem stjärnor av The Guardian. Jag försöker hushålla med avsnitten så att det inte ska ta slut så snabbt. Någon annan som saknar tiden när en säsong bestod av fler än tio avsnitt? Hade önskat minst 15 på en seriesäsong! Kul att det kommer en andra säsong i alla fall.

På tal om feelgood-serier så kan jag tipsa om Single Parents, med Adam Brodys fru Leighton Meester (Brody gör även ett gästspel) som går på Disney Plus. Den fick bara två säsonger men det finns hela 45 avsnitt att njuta av. Den är väldigt rolig och mysig. Om du inte sett Ted Lasso, Shrinking, The Good Place eller New Girl kan du se fram emot ännu mer härlig underhållning.

M har varit i Stockholm sedan igår morse för en boys weekend och landade nyss på Kastrup, så jag ska röja undan lite så att han inte kommer hem till en enda röra. Det finns inget bättre än att komma hem från en resa och mötas av ett städat lugn.

Hoppas att du som läser får en skön söndag! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.