Weekend

How I started my weekend

IMG_6466

Igår hade jag en riktigt bra fredag. Eftermiddagen började med en välbehövlig promenad in till stan, billig lunch på Tamnak Thai, bebisgosande och en massa ”awww”-ade över bebiskläderna på Lindex. Det är så smått, så fint, så göööölligt. Ibland tänker jag nästan ”varför finns inte det här i MIN storlek?”. Ni vet, när man ser någon söt skepparjacka i den perfekta modellen och färgen. Sedan den där lilla detaljen att det är minst 15 storlekar för litet.

När vi var klara med shoppingen (jag köpte i och för sig bara klisterlappar till styrelsens Dymo på Clas Ohlson) så promenerade vi tillbaka till Värnhem och jag bjöd in mig på middag hos dem. Jag tänker alltid att det är viktigt att ta för sig här i livet. Annars får man aldrig någon gratis middag. Sedan kollade vi på The Intern – som jag faktiskt tyckte var riktigt bra! En förvånansvärt smart komedi med bra skådespelare. Fast kan det bli dåligt när Robert de Niro är med?

Jag hade storslagna planer på att gå upp halv nio och vara på gymmet klockan tio, men tyvärr gick de i stöpet. Nu är jag i alla fall strax på väg till SATS. Det ska bli så skönt att träna! Vad hittar du på dig?

//Yesterday I had a really fun Friday with my cousin and her little baby. We had some cheap lunch (because I hate spending a lot of money on that), did some window shopping, got lost amongst cute baby clothes (why are they always 15 sizes too small for me?) and strolled around in the warm and nice weather. In the evening I invited myself over for dinner (hehe) and the we watched ”The Intern”, which I thought was really good. Probably because Robert de Niro was in it. That guy is a genius. My plan today, to get up at 8.30am and hit the gym totally failed. Instead I woke up at ten and am just now ready to go and do my workout. Better late than never, as they say!

No Comments

  • Emelie

    Haha, du har börjat skriva allt mer humoristiskt på sista tiden – lite sarkastiskt och kryddigt och jag bara ÄLSKAR det. Så kul att läsa, och jag skrattar högt flera gånger ibland. Lycka till med träningen, Christine!

  • Maria i Toulouse

    Salut! Första helgen tillbaka i stan efter sommaren, så här ska det fixas i helgen. 😊 Köpt cyklar på Dechatlon på förmiddagen och efter siestan blir det nog ett dopp i utomhuspoolen innan den stänger för säsongen. Badmössorna på, som du vet! 😉) Köpt tavelkrokar så sen ska det fixas till lite hemma också. Bon weekend end!!

  • Sofia

    Haha bara 15 storlekar? Det var ju lagom 😃 😋 Jag har avföljt folk länge, men ändå kommer det upp ny skit…. Ja ska absolut skala ner, har varit otroligt skönt! Messenger o avisering för mail måste ja ha till bägge mina jobb och mitt företag men allt ja kan minska är ju bra. FB är det som stressar upp mest tycker ja 😟

  • christinestories

    Hehe, ja lite smått kanske 😉 Det är nog hälsosamt att göra det. Jag ska faktiskt göra samma sak nästa vecka. Att spendera all sin tid med att följa andra människors liv är nog inte bra för ens självkänsla och mentala styrka.

  • christinestories

    Ja just det. De där badmössorna, haha! Låter ändå mysigt med bad. Här i Malmö har det varit sommarväder hela helgen så jag kan tänka mig att många har badat i havet. Fast lär vara kallt! Bon dimanche à toi Maria!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.