Weekend

Sunday at the park

IMG_6548 IMG_6486 IMG_6500 IMG_6530 IMG_6568

När det är sådan här underbar sensommar som vi haft i Malmö sedan några dagar så måste jag passa på att vara ute. Jag blir så påverkad av vädret och mår alltid som bäst när det är soligt och minst 20 grader ute. Det är då jag är som mest harmonisk. Med andra ord borde jag inte ens bo på den norra delen av jordklotet, men låt oss inte tänka på det nu. Tillbaka till harmoni och sensommarvärme. Idag bestämde jag mig för att åka ut till Västra Hamnen och hoppade alltså på min cykel i vanlig ordning. Efter sådär 200 meter så insåg jag att jag hade tagit på mig helt fel kjol för att cykla i och eftersom att jag inte hade någon lust att visa upp dagens underkläder för halva Malmö så ställde jag cykeln vid Caroli. Plan B fick bli att promenera bort till Kungsparken/Slottsparken i stället, med ett pitstop på Nespresso. Sedan köpte jag en islatte och låtsades att det var sommar. Vilket det nästan var. Jag såg de 24 graderna som ett tecken på att lufta mina bleka ben för antagligen en av de sista dagarna här detta året. Strosade runt i parken, fotade och satte mig sen och läste på en bänk.

Jag frågade en kille om han kunde ta en bild på mig för jag tänkte att det är kanske roligare om själva blogginnehavaren är närvarande ibland, men det blev lite sådär. Jag kanske borde frågat någon som inte var 2 meter lång? Plus att ljuset blev helt fel, och att jag blundar på bilden. Fast det syns nog inte under solglasögonen. Jag tänker att en dålig bild på mig är bättre än ingen bild alls.

IMG_6553

Hursomhelst. Jag kom hem för en timme sedan efter en omständig cykeltur hem (egentligen är inte kjolen normalkort men den går inte ihop med cykelturer) och nu är det dags att fixa ihop lite middag. Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig söndag!

IMG_6539

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.