Vardagslyx

Keep focus

IMG_6317 IMG_6315

Jag brukar sätta mobilen på ljudlöst under natten men av någon anledning så glömde jag göra det igår kväll, vilket ledde till att jag blev väckt av en el-snubbe i morse som skulle laga någonting i huset. Det var nog lika bra för då kom jag upp i tid. Eftersom att jag älskar att sova så har jag annars en tendens att snooza lite (okej mycket) för länge. Just nu har jag mycket att fixa med samtidigt som jag inte har en konkret plan, och inte kan ta det där avgörande steget. För att jag befinner mig i något slags standby-läge. Tills jag vet hur jag ska gå vidare med allt så försöker jag förbereda mig så mycket jag kan. Jag har insett att det bästa jag kan göra är att umgås med folk som ger mig energi, snarare än sänker den.

Nu ska jag snabbt röja undan disken, dammsuga lägenheten, ringa ett par samtal, ta en dusch och sedan gå ut för att lägga lite myndighetspapper på brevlådan. Lite bra och peppig musik på det så ska jag nog se till att hålla mitt fokus stadigt framåt.

Dagens frukost var inte riktigt lika mysig som den på bilden. Det här är från en morgon på Café Rival i Stockholm, som ligger precis vid Mariatorget. Prova deras frukost och sitt gärna på den mysiga uteserveringen vid bra väder.

//I was woken up this morning by some guys from an electrical company who had to access the electricity central in the building. In a way that was a good thing because otherwise I would have probably snoozed a little too long. I have a lot of things to take care of right now and I’m trying to do my best not to stress over it. Doing things that motivate me to my goal and surrounding myself with energy givers rather than energy takers. I’m gonna put some time on dishes, vacuuming, phone calls and taking a well-needed shower. While listening to good and happy music. That might just do the trick.

Ps, if you ever get to Stockholm, don’t miss Café Rival which is right next to Hotel Rival with the same name. They have a really nice breakfast and when the weather allows it you can sit on their cosy terrace.

No Comments

  • Emelie

    Café Rival, minsann! Där går man förbi stup i kvarten men har aldrig slagit mig ned… Intressant tips! Jag tror det är en väldigt bra idé att du håller dig verksam och gör det som ger dig mening. Snart faller alla bitar på plats, det vet jag! 😊

  • Amina

    Hej finis. Tror det är viktigt att alltid omge sig med vänner som ger energi. Jag har tidigare funderat mycket på det där med vänner man har som man ”måste” träffa för att man ”alltid har gjort det”. Men ärligt talat – nä, man måste ingenting. Man behöver absolut inte vara otrevlig mot någon men man ska alltid vara snäll mot sig själv och bara göra sånt man mår bra av och just det att omge sig med härligt folk är ju en sån grej. Det ska du unna dig nu och alltid! 😊 Kram! P.s. Har också ätit en härlig frukost på Rival en gång. Smarr.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.