C'est la vie

Moving forward

En bild jag tog när jag var i Stockholm.

Det har varit en lång, tröttsam dag. Jag skulle inte ha skrivit allt det där positiva i morse. Det förstörde allt tror jag. Idag insåg jag att om jag ska gå framåt i stället för bakåt måste jag veta mitt värde, och påminna mig själv om att vissa människor alltid kommer vara idioter men att det inte behöver påverka mig eller mitt humör. Punkt. Så det gjorde jag och för det är jag stolt. Efter jobbet var jag galet trött, men hade ett möte inbokat med några av mina fellow styrelsedeltagare gällande kommande renoveringar i huset, så det kom jag ganska nyligen hem från. Ibland undrar jag vad jag gav mig in på när jag blev styrelseordförande i Bostadsrättsföreningen, men jag lär mig en hel del ändå måste jag säga. Plus att vi är ett ganska bra gäng som sitter i styrelsen.

Nu måste jag få i mig lite mat, duscha och i princip sova asap. Om jag ska orka morgondagen måste jag få lite fler sovtimmar i natt än jag fick föregående natt. Jag har lidit av en mild variant av insomnia de senaste dagarna. I morse snoozade jag i 45 minuter för att jag var så trött.

 

PS. Jag tycker att ni ska kika på inlägget jag skrev förra veckan. Ni som missat det får gärna dela med er av peppande, roliga och inspirerande klipp, blogginlägg, böcker, låtar etc etc. Kom igen nu, jag vet att ni har en massa på lager!

Du hittar inlägget här → Sharing is caring

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.