C'est la vie

Gitarrskills, balkonghäng och Telias kundservice

IMG_6475 IMG_6473 (1)

Två bilder från i lördags när jag cyklade bort till Slottstaden och hängde med en kompis. Eftersom han var för lat för att ta sig någonstans så bjöd han mig i stället på fika för att jag cyklat bort dit. Helt okej för min del. Jag skulle kunna cykla långt för en kaffe och kaka. Efter det skulle han gå och träna så jag hängde lite på hans balkong och övade på mina gitarrskills, som är väldigt få för visso. Jag var lite stolt när han kom tillbaka och jag kunde skryta med att ha lärt mig början av introt till Nothing Else Matters (som typ alla med lite gitarrskills) med hjälp av Youtube och mitt musiköra. Jag kan önska att jag lärde mig spela ett instrument fullständigt när jag var yngre. Jag började spela piano när jag var liten men tröttnade efter ett tag för min lärare var en gammal tant som mest skällde på mig för att jag hade för lång naglar. Med tanke på mina prioriteringar där så förstår jag varför jag inte blev någon världskänd pianist. Efter lite överläggande om vi skulle köpa pizza eller hamburgare fick det bli det senare, som vi åt medan vi kollade på Deadpool. Jag höll på att somna i soffan men lyckades samla kraft för att cykla hem.

Det har faktiskt varit skönt med en lugn helg, men ärligt talat börjar jag bli lite rastlös. Jag längtar efter att gå ut på någon stökig bar med medryckande musik, goda drinkar och sköna människor. Nästa helg blir nog lite festligare med tanke på att Ina kommer hit på torsdag. Jag skrev en lång todo-lista i lördags natt (ni vet då jag inte kunde sova) och har tänkt att jag ska hinna med i alla fall hälften innan klockan tre. Då ska jag nämligen på ett möte.

Jag såg förresten att jag hade fått den här kommentaren på inlägget med plus och minus (såhär i efterhand lät det VÄLDIGT bittert. Note to self: man skall inte skriva inlägg om saker man stör sig på den där veckan i månaden).

Hej Christine!

Fungerar din TV för dig nu? (och har munsåret försvunnit?)

Om inte går det utmärkt att slänga in en fråga till oss på Facebook så hjälper vi dig (med din TV alltså, munsår är vi mindre bra på). ????

Vi finns att nå även där till 21 på vardagar och 17 på helger.

Väl mött! //Anna Pettersson, Telia Kundservice

Haha, hur underbart är inte detta? Snacka om en skön kundtjänst-medarbetare! Tack Anna på Telia, men det var inte jag som behövde hjälp utan mina grannar, hehe. Munsåret är borta dessutom. Tack och lov för det!

//Two pictures from Saturday when I went to see a friend who lives a bit far from me. Since he was too lazy to move anywhere out of his block he compensated my trip there with a coffee and cookie. Which was totally fine with me. I would go anywhere for a coffee and cookie. I hung out on his balcony practicing my non existing guitar skills while he was at the gym. With the help of youtube and my musical ear, I managed to learn the very first intro of Nothing Else Matters. I have to say that I was pretty proud of myself when he got back and I could show him what I had learned. Not that it’s anything special on the other hand because there are probably thousands of others with limited guitar skills who know that intro. Anyway, when he got back we had some food and watched the movie Deadpool. I’m so jealous of his balcony. I wish I had one myself.

I was happy to have a quiet weekend but honestly I am getting a little bit fidgety. I’m longing for crowded bars with nice music and happy people. Since my friend Ina is coming on Thursday, I think that next weekend might a little bit more busy.
Today I have a long list of things that I need to check off before a meeting this afternoon, so better get to it.

No Comments

  • Emelie

    Sådana vänskapsrelationer är så härliga – när det är så avslappnat att man bara kan stanna hemma hos personen även om personen gör något annat… Och haha, jag undrar hur det där går till! Googlar Telia på sig själv, tro?

  • Sandra

    Men åh det lät som att ni hade det jättemysigt. Jag saknar verkligen att ha kompisar som det går att gå/cykla till. Det är något speciellt med att kunna droppa in på en kaffe liksom. Hoppas att du får det underbart med Ina! Det här med telias kundservice är ju SÅ roligt!! Den där Anna verkar störtskön!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.