C'est la vie

My next adventure → South Africa!

IMG_5684 (1)Following the sunset to a new place to call home.

Rubriken är inte för att berätta om min nya semesterresa, utan om mitt nya livsäventyr. Jag har nämligen köpt en enkel flygbiljett till Sydafrika. Närmare bestämt till Kapstaden. Anledningen är att jag har blivit erbjuden ett jobb där nere och redan om 9 dagar stiger jag på ett flyg som ska ta mig ner till södra delen av jordklotet.

Det är det här som mitt liv kretsat kring de senaste månaderna. Den senaste resan till Stockholm var för att söka visum på Sydafrikas ambassad. Hela processen från att jag accepterade jobbet till att jag fick tillbaka mitt pass – med visumet – för två veckor sedan har varit minst sagt omtumlande. Eufori har blandats med rädsla, och fjärilar i magen med nervositet. Ska jag verkligen göra detta? KAN jag göra det? Efter en massa dividerande med familj och vänner så bestämde jag mig för att det är nu eller aldrig. Jag har varken man eller barn, hittade inget jobb som jag verkligen kände var ”mitt kall” och känner mig lite trött på Sverige. Eftersom att jag inte är den som går i flera år och tänker ”kanske skulle jag…”, så gjorde jag verklighet av min tanke.

Vem vet vad som händer i framtiden? Livet flyger iväg framför våra ögon och rätt vad det är så står vi där en dag och undrar hur det hade sett ut om vi bara hade vågat. Det är så viktigt att leva här och nu. Så det ska jag försöka göra.

Nu vet ni vad som kommer hända i min närmsta framtid. Det blir ett helt nytt äventyr och det hela känns riktigt spännande.

Var det någon som hade gissat på det här? Hehe.

 

//The headline is not to fill you in on details of my next vacation spot. I am actually moving to South Africa, or Cape Town to be exact. I got offered a job there so and in 9 days I’m getting on a plane that will take me all the way down to the southern part of our planet. This is what my life has been about since the last 3 months. The trip to Stockholm was to apply for my visa and when I finally got my passport back in the mail, I booked a one way ticket from Copenhagen to Cape Town. I am so excited for all this and can’t wait to start a new chapter in my life. It will be very different from the life I’m living, and have lived the last two years, but I’m ready for this change. I have nothing that hold me back here and my body and soul is screaming for challenges and new experiences. Who knows what the future holds? It’s now or never. 

So now you know. This will be a completely new adventure and I really can’t wait!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.